- Прискорення росту і своєчасне дозрівання куща.
- Отримання зрілих плодів за короткий проміжок часу.
- Сприяє розвитку плодів і насіння, підвищує вміст цукру, вітамінів і прискорює дозрівання врожаю.
- Покращує лежкість та транспортабельність продукції.
- Надання засухо- і зимостійкості (гарантія мінімальної шкоди брунькам, корінню і пагонам).
- Добре протистояння різноманітним хворобам.
- Не містить хлору.
ОСОБЛИВОСТІ ДОБРИВА:
Діапазон дії добрива 30 – 40 днів з моменту внесення.
Вводити калійні підживлення потрібно у навколокореневий ґрунт (канавки, розташовані на відстані 50 см від стовбура), 20 г на 10 л води (1 ст ложка) на 1 (в поєднанні з 25 г фосфорних добрив). Ідеальний момент – рання весна, до розпускання виноградного листя. Для плодових та ягідних дерев, весною по пристовбурному колі, перед посадкою в яму, вносити добриво у нормі 200-250 г/на одне дерево. Ягідні кущі підживлювати 1 раз на початку або під час цвітіння, у нормі 15-20 г/ (1 ст ложка). Огірки: в момент висіву, після появи зав'язі, томати: через 7—10 днів після пікірування або проріджування рослин, підживлюємо 1 раз у нормі 15 г/ на 10 л води.
Підживлення з залученням калію – це те, що особливо любить виноград, тому і в плодах вміст цього елементу високий. Перевага такого простого мінерального добрива – його оперативне підживлення, швидкий розподіл корисних речовин по рослині, локалізація в плодах.